Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

Subaru toont toekomstige crossover en WRX op 65ste I.A.A.

Subaru toont toekomstige crossover en WRX op 65ste I.A.A.

Zaventem, 26 juli 2013

Tokyo, 26 juli - Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), fabrikant van Subaru personenauto's, heeft zopas bekend gemaakt dat het de SUBARU VIZIV CONCEPT en de SUBARU WRX CONCEPT zal tonen op de 65e editie van de I.A.A. van Frankfurt. De ‘Internationale Automobil Ausstellung' is voor het publiek geopend van 14 tot en met 22 september. De persdagen zijn op 10 en 11 september.

De SUBARU VIZIV CONCEPT is een crossover-concept van de toekomst die de nieuwe designrichting en toekomstige technologieën van het merk laat zien. De SUBARU WRX CONCEPT geeft een idee van het ontwerp van de volgende generatie Subaru WRX.

Een specifiek gedeelte van de Subaru-site (http://www.subaru-global.com/2013frank.html) gaat vandaag om 11.00 uur live met informatie over de modellen en de tentoonstelling.

Op 10 september zal die informatie worden aangevuld met het meest recente Subaru-nieuws van de autotentoonstelling van Frankfurt. Er is dan onder meer beeldmateriaal te vinden van de SUBARU VIZIV CONCEPT en de SUBARU WRX CONCEPT.

De twee concepts, aangevuld met het Subaru gamma, zijn tijdens de show te bezichtigen op de Subaru-stand D20 in hal 8.

Subaru VIZIV Concept :

Subaru WRX concept :

Terug naar het nieuwsoverzicht