Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

SUBARU TOONT BREED EN VEELZIJDIG MODELLENPROGRAMMA OP AUTORAI 2015

  •   Benelux première van geheel nieuwe Levorg

  •   Forester D-CVT met tweeliter boxerdiesel en automaat

  •   Sportieve BRZ en legendarische WRX STI eyecatchers op de stand

  •   Alles over de Noordkaap Challenge op stand van Subaru

Subaru pakt groots uit op stand 302 in hal 11 van de AutoRAI 2015 met de recent geïntroduceerde nieuwe Outback op een centrale plaats. Ook de Forester diesel met CVT-automaat is nieuw. Verder ontbreken de Subaru XV en de sportieve ‘gangmakers’ van het merk, de BRZ en WRX STI, natuurlijk niet. Om het publiek en de pers alvast op te warmen voor zijn introductie later dit jaar, is de nieuwe Levorg ook kortstondig op de AutoRAI te zien, namelijk op de persochtend en de openingsdag.

Outback

Ster van de show is voor Subaru de nieuwe Outback, de ultieme crossover van het merk. De veelzijdige en ruime touring wagon is leverbaar met een 2,5 liter benzine boxermotor en een tweeliter boxerdiesel, beide standaard voorzien van vierwielaandrijving en CVT-automaat. Ook standaard is EyeSight, een revolutionair veiligheidssysteem dat met camera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en desnoods ingrijpt als er gevaar dreigt. Mede dankzij deze voorzieningen behaalde de nieuwe Subaru Outback recentelijk de hoogste 5-sterrenbeoordeling bij de Euro NCAP botsproeven. De Outback heeft bovendien een bijzonder luxueuze uitrusting waar geen van zijn concurrenten aan kan tippen.

Forester D-CVT

Ook nieuw in 2015 is de Subaru Forester met 2,0 liter dieselmotor en Lineartronic automaat. Daarmee is de Forester nu ook voor kilometervreters die liever kiezen voor het comfort van een continu variabele transmissie, een aantrekkelijk alternatief. De combinatie van een 147pk sterke boxerdiesel met automaat en permanente vierwielaandrijving is uniek: geen ander model combineert deze eigenschappen met een ruim en flexibel interieur. De zuinige en krachtige aandrijflijn, de hoge mate van grip dankzij standaard AWD en de nadruk op comfort en veiligheid maken van de Forester D-CVT een bijzonder veelzijdige SUV en een model dat met zijn trekvermogen van 2.000 kilogram uitermate geschikt is als trekauto.

Noordkaap Challenge

Subaru nam afgelopen jaar deel als hoofdsponsor aan de Noordkaap Challenge. Deze 6.000 kilometer lange reis werd voor de vierde keer verreden en zamelde geld in voor de DJ’s van 3FM, die op dat moment in het Glazen Huis verbleven voor de jaarlijkse Serious Request actie. In 2014 maakten de vier deelnemende Subaru’s grote indruk met hun onverzettelijk karakter, en daarom is op de stand van Subaru op de AutoRAI een van de deelnemende auto’s te bewonderen en vertelt de organisator van de avontuurlijke trip er over de winterse avonturen.

De Subaru-stand (nummer 302) bevindt zich in hal 11. De AutoRAI start op 16 april met de pers- en fleet dag. De publieksdagen worden gehouden van 17 april tot en met 26 april. Doordeweeks is de autoshow geopend van 11.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. In het weekend zijn de bezoekers welkom van tien uur in de ochtend tot vijf uur in de middag.