Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

Prominente plek voor nieuwe Subaru Levorg op IAA Frankfurt

• Geheel nieuwe Levorg dit najaar leverbaar in Benelux
• Vlaggenschip Outback boekt kort na introductie al verkoopsucces
• Subaru BRZ en WRX STI dragen bij aan sportieve imago van Subaru
• Forester en Subaru XV qua luxe en comfort onverslaanbaar in hun klasse

Subaru heeft met de nieuwe Levorg belangrijk nieuws op de IAA die van 17 tot en met 27 september aanstaande. Met de Levorg boort Subaru een nieuw segment aan van sportieve en zeer ruime stationwagons. Dit model zal pas na zijn optreden in Frankfurt bij de Belgische concessiehouders in de showroom staan. Ook de begin dit jaar gepresenteerde Outback krijgt een mooie plek op stand D20 van Subaru in hal 8.0. Beide nieuwelingen worden geflankeerd door de Subaru XV, Forester, Subaru BRZ en WRX STI. Op 15 september is er om 9.30 uur een persconferentie op de stand.  

Levorg

De geheel nieuwe Subaru Levorg is in meerdere opzichten een unieke auto. Subaru is erin geslaagd de praktische bruikbaarheid van een stationwagen te combineren met bovengemiddeld goede rijeigenschappen. Dat, gecombineerd met Subaru's spreekwoordelijke veiligheid, maakt van de Levorg een unieke auto in zijn klasse. Uiteraard beschikt de Levorg standaard over Symmetrical All-Wheel Drive, Lineartronic-automaat en 1,6 liter turbo-boxermotor. Vanaf oktober staat de Levorg al bij de Belgische concessiehouders voor een prijs vanaf 28.995 euro. 

Outback

Begin 2015 introduceerde Subaru de geheel nieuwe Outback, voorzien van het revolutionaire EyeSight-veiligheidssysteem. De twee naast de binnenspiegel geplaatste stereocamera’s werken als een extra paar ogen en grijpen in als de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Het maakt van de Outback één van de veiligste auto's ter wereld, en leverde Subaru het afgelopen jaar al diverse prijzen op. De Outback is leverbaar met zowel een benzine- als een dieselboxermotor, heeft standaard Lineartronic automaat en natuurlijk permanente vierwielaandrijving. 

Sportief

Het sportieve karakter komt op de stand in hal 8.0 tot uiting in de Subaru BRZ en de WRX STI. Beide modellen, elk met een eigen karakter, zijn gewild bij liefhebbers van sportief rijden met een eigenwijs randje. Bestseller Forester is al 20 jaar lang niet meer weg te denken uit het modellenaanbod van Subaru en staat voor veelzijdigheid, veiligheid en avontuur. Bij de Subaru XV tenslotte is er keuze uit twee benzine- en één dieselboxermotor, altijd in combinatie met Symmetrical All-Wheel Drive en een standaard uitrustingsniveau waar geen concurrent aan kan tippen. 

De nieuwe Subaru Levorg is in meerdere opzichten een unieke auto.