Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

Subaru mee ten strijde tegen kinderkanker

De autosite AutoJunior.be houdt op zondag 13 december – in functie van de Warmste Week van Studio Brussel - voor de tweede keer Cars for Life, een automeeting om geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds. Het merk ondersteunt dit initiatief door een sportieve Subaru BRZ ter beschikking te stellen die gedurende de bijeenkomst zal worden bestickerd. Tegen betaling van 20 euro krijgt men een plaatsje op de auto. De volledige opbrengst van deze ludieke actie komt ten goede aan het kinderkankerfonds.

Subaru is een eigenzinnig, merk dat zich met zijn bijzondere techniek weet te onderscheiden. De Subaru BRZ is zo’n typische en spraakmakende auto die niet alleen een grote groep liefhebbers aanspreekt, maar overal waar hij opduikt ook bewondering oogst. Vanaf 13 december is er een extra opvallende exemplaar in het land te zien: een voor het goede doel bestickerde auto die bij Cars for Life onderhanden wordt genomen.

Voor slechts 20 euro kan iedereen die de actie van AutoJunior.be op Cars for Life een warm hart toedraagt een plaatsje van 20 cm bij 20 cm op de Subaru BRZ kopen. De koper mag zijn ‘eigen’ stukje invullen zoals hij dat zelf wil. Er kan bijvoorbeeld een foto, een boodschap of een handtekening worden aangebracht. Alle uitingen worden tijdens het evenement aangebracht door Signature Wraps en blijven twee weken zichtbaar op de auto. Gedurende die periode zal de Subaru BRZ met volledige bestickering rondrijden en zo veel mogelijk deelnemen aan de door Studio Brussel georganiseerde Music for Life-evenementen, eveneens bedoeld om geld in te zamelen voor het goede doel.

Deelnemen?

Wie belangstelling heeft om een boodschap op de Subaru BRZ te plaatsen en dus 20 euro aan het kinderkankerfonds te doneren, dient wel haast te maken, de ruimte op de BRZ is immers beperkt en er zijn al belangstellenden die hebben aangegeven meer dan een plaats op de auto te willen kopen. De Subaru BRZ is op 13 december van 10.00 uur tot 16.00 uur aanwezig op Cars for Life, aan de Rigakaai in Gent. Eenmaal een plekje op de auto gekocht is er geen reden om huiswaarts te keren, de hele dag door is er live muziek en zijn er – behalve de bijzonder Subaru BRZ -natuurlijk tal van andere spectaculaire auto’s te bezichtigen.