Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

Subaru op het Salon van Genève

De nieuwe Subaru Levorg beleeft zijn Europese showdebuut op de 85e editie van het Salon van Genève. Naast dit model toont Subaru ook de nieuwe Outback voorzien van EyeSight - een veiligheidssysteem dat fungeert als een extra paar ogen voor de bestuurder – en de Forester met Boxer Diesel en Lineartronic (CVT), beide reeds eerder te zien op het Salon van Brussel in januari.

Levorg

De nieuwe sports tourer Levorg is de nieuwste Subaru met de unieke rijeigenschappen waarmee het merk al jaren furore maakt. Bovendien beschikt deze nieuwkomer over de meest recente technologieën die het merk te bieden heeft. Na zijn lancering in Japan vorig jaar, wordt de Europese versie voor het eerst getoond in Genève. De Europese introductie volgt later dit jaar.

De volledig nieuwe Outback

Sinds de introductie van de allereerste generatie van de Outback, geldt dit model als Subaru’s ultieme crossover en vlaggenschip. Deze unieke interpretatie van het crossover-concept combineert het comfort van een personenauto met de mogelijkheid om op een comfortabele manier lange afstanden af te leggen en het laadvermogen van een SUV. De unieke eigenschappen van deze generatie van de Outback zijn verder verfijnd en aangepast. Nieuw voor de Outback is EyeSight, een veiligheidssysteem dat de bestuurder helpt om ongelukken te voorkomen. En dat de auto veilig is, blijkt uit de meest recente Euro NCAP-beoordeling waar de nieuwe Outback de hoogste waardering van 5 sterrenwist te halen. (Euro NCAP : een onafhankelijke instantie bestaande uit Europese overheden en Europese auto- en consumentenbonden).

Forester met Boxer Diesel Lineartronic

De Subaru Boxer Diesel gekoppeld aan een Lineartronic (CVT), is nu ook beschikbaar in de Forester. De
Lineartronic heeft niet alleen een gunstige invloed op het rijcomfort en het brandstofverbruik, de transmissie maakt ook een sportievere rijstijl mogelijk. De mogelijkheid om zelf te schakelen benadrukt het sportieve en fun-to-drive karakter van de aandrijflijn. Het Salon van Genève wordt gehouden van 5 tot en met 15 maart.