Garage Carpentier NV
  Onze vestigingen

Carpentier

Winkelomseheide 235 2440 Geel, 014/86.60.50

Volledig nieuwe Subaru Outback nu in de showroom!

•    Altijd standaard vierwielaandrijving, CVT automaat en EyeSight
•    Keuze uit krachtige en zuinige benzine- of dieselboxermotor
•    Leverbaar als Comfort of Premium, vanaf € 32.995,-

De volledig nieuwe Subaru Outback staat nu ook in de showroom bij de Subaru-concessiehouder.  De succesvolle Outback heeft een nieuw uiterlijk, een hoogwaardig afgewerkt interieur en de modernste techniek aan boord. Gebleven zijn het voor Subaru kenmerkende hoge veiligheidsniveau en de bijzonder complete uitrusting. En ondanks de talloze verbeteringen is de nieuwe Outback scherper geprijsd dan voorheen.

De koper kan kiezen uit twee uitrustingsniveaus: de complete Comfort en de luxe Premium. Tegen de standaarduitrusting van de Subaru Outback kan geen concurrent op. Elke Outback beschikt over een automatische CVT-versnellingsbak, automatische airconditioning, verwarmbare zetels vooraan, LED-koplampen en adaptieve cruise control. De Premium versie voegt daar onder andere lederen bekleding, een schuifdak, 18-inch lichtmetalen wielen en grootscherm navigatie aan toe, zaken waar andere merken vele duizenden euro’s extra voor rekenen. Een vrijblijvende offerte bij Subaru-concessiehouder maakt het prijsvoordeel duidelijk.

EyeSight 

Op het gebied van veiligheid zet de nieuwe Outback de standaard in zijn klasse. Subaru’s beproefde Symmetrical All Wheel Drive, de permanente vierwielandrijving, is natuurlijk standaard en zorgt voor optimale grip onder alle omstandigheden. Bovendien is de Outback voorzien van het revolutionaire EyeSight-veiligheidssysteem. Deze elektronische ‘ogen’ kijken met de bestuurder mee, herkennen andere voertuigen en obstakels en grijpen zo nodig in om de auto veilig tot stilstand te brengen.   

Krachtig

Al sinds 1995 een sterk punt van de Outback is Subaru’s unieke totaalpakket van een veelzijdige crossover, die de voordelen van een personenauto combineert met die van een SUV. De Outback is zeer representatief als bedrijfswagen, heerlijk praktisch als gezinsauto en een uitstekende trekauto voor caravan of paardentrailer. Zowel de 2,5-liter benzinemotor als de 2,0-liter dieselmotor is krachtig, zuinig en stil en draagt daarmee bij aan de hoge mate van comfort aan boord.  Nadere kennismaking kan bij een Subaru-concessiehouder. 

De nieuwe Subaru Outback is nu te koop en beschikbaar voor een proefrit bij de Subaru-concessiehouder.
Meer informatie is te vinden op de speciale website www.outback2015.be.